Sicilië ontdekken

TRAVEL, The only thing you buy that makes you richer


START BIJ HET ONTDEKKEN VAN Sicilië 

Sicilië is een bestemming die zeker de moeite waard is om een keer te bezoeken. Als je in gedachte hebt om Sicilië te bezoeken, dan is Villa Zottopera een goede uitvalsbasis om het “echte” Sicilië te ontdekken. Villa Zottopera is een prachtige agriturismo, een zeer goed bewaard voorbeeld van een groots landgoed. Ben je eenmaal in de relaxte modus dan kan je op een half uurtje rijden al lekker genieten van mooie stranden. Tal van restaurantjes en natuurlijk onderweg genieten geblazen van de mooie en Italiaanse landschappen.

Ben je een echte kunst- en cultuurliefhebber? Dan zijn de steden Ragusa Ibla, Modica, Agrigento, Siracusa, Noto en Caltagirone zeker een aanrader.  


Cultuur snuiven in Sicilië wie wilt dat nou niet? 

Naast het mooie stand heeft Sicilië ook het platteland van Chiaramonte Gulfi waar gasten meer dan welkom zijn. Zeker nu het zo rustig is. Lijkt het je leuk om de boeren te ontmoeten die aan het oogsten zijn? Kom dan langs in de maand oktober/november. Je weet niet wat je ziet en als je een beetje Italiaans kan spreken, vraag vooral eens een verhaal over de plantage en het geheim van de olijfolie. Daar zijn ze natuurlijk erg trots op! Grote kans dat je ze ook mag proeven en heb je jouw perfecte olijfolie gevonden, leuk om een flesje mee te nemen als souvenir. Niet gevonden probeer deze heerlijke olijfolie is om in de goede sfeer te komen. Familierecept Extra Vierge Olijfolie

Succes met de reis plannen! Tot snel xx

Wist je dat olijfolie heel veel gezondheidsvoordelen met zich mee brengen. Benieuwd welke? Lees dan het volgende stukje in maar 3 minuten.

Gezondheidsvoordelen Olijfolie

Gezondheidsvoordelen van olijfolie