Olijfolie Cadeau

Cadeautip! Wat geef je een echte fijnproever cadeau?

Cadeautip! Indruk maken bij je familie, vrienden of je buren doe je met deze heerlijke biologische olijfolie uit Zuid-Sicilië!

Zeker in deze tijd van het jaar is genieten van eten erg belangrijk. Naast ons eigen werk hebben we er een taak bij als Chef-kok! Restaurants zijn dicht, maar natuurlijk hoeft dat de pret niet te bederven. Met een heerlijke olijfolie waarin je brood kan dippen, salades mee kan beschenken, Bruschetta’s mee kan maken, Vlees of Vis mee kan afwerken en dit kan bij nog veel meer lekkere hapjes/borrels.

Waarom niet gewoon een keertje proberen voor je zelf of als cadeautje om iemand eens blij te maken in deze tijden. Het is geen simpel cadeautje, want hij is erg opvallend op de keukentafel. We pakken hem leuk in en maken er een feestje van. Probeer hem snel.

Cadeautip Opvallend

Cadeautip Sierlijk

Als je kan koken ben je op dit moment gezegend, maar denk eens aan die kok die het wat minder goed af gaat.

Waarom is olijfolie goed voor de gezondheid?

Olijfolie is goed voor de gezondheid en valt onder de onverzadigde vetzuren, die ook wel essentiële vetzuren genoemd. Het is van belang dat je deze vetzuren via voeding binnen krijgt, omdat je lichaam deze niet zelf kan aanmaken. In olijfolie, noten, zaden en vette vis komen veel onverzadigde vetzuren voor.

Lees hier meer